Üz və saçlar üçün ilanq-ilanq efir yağının tətbiqi


İlanq-ilanq efir yağı ətirli Kananqa ağacın gülündən alırlar, hansının ki, başqa adı – İlanq-ilanqdır. Özü güllərdən alınmış yağ parlaq-ifadə edilmiş şirin ətirlə praktik olaraq şəffaf uzana bilən mayeni təşkil edir.

Üz və saçlar üçün ilanq-ilanq efir yağının tətbiqi


İlanq-ilanq efir yağının faydalı xüsusiyyətləri:

1. Bu çox gözəl antidepressantdır, hansı ki, laqeydliyin öhdəsindən gəlməyə və əhval-ruhiyyəni yüksəltməyə kömək edəcək. Həmçinin bu vasitə stressə dözümlülüyü yüksəldir və rahatlamağa kömək edir, lazım olanda.

2. Yağı yuxuyla problemlər vaxtı tətbiq etmək olar, belələr yuxusuzluq kimi, yatmayla çətinliklər, qarabasmalar və sair.

3. Belə vasitə arterial təzyiqin səviyyəsini normallaşdırmağa kömək edir.

4. İlanq-ilanq spazmolitik effektə malikdir, buna görə başları tez aradan qaldırır və spazmalarla bağlı istənilən başqa ağrılar.

5. İlanq-ilanqa yağı beyin fəaliyyətini yaxşılaşdırmağa kömək edəcək. O xüsusilə müsbətdir yaddaşa təsir edir, məntiqi düşüncə, həmçinin təxəyyülü.

6. Cinsiyyət meylini gücləndirən və seksual fəallığı gözə çarpır yüksəldən bu effektiv afrodiziak necə qadınlarda, həm də kişilərdə yarayır.

7. Xarici tətbiq vaxtı yağ yaraların sağalmasının sürətlənməsi üçün, həmçinin həşəratların dişləmələri vaxtı istifadə oluna bilər.

8. Belə vasitə Balzak yaşının qadınlarına xüsusilə faydalıdır, çünki o klimaks dövrünün sızılmasını yüngülləşdirir və hormonal fonu normallaşdırmağa kömək edir.

9. Yağ tam bir sıra kosmetik xüsusiyyətlərə malikdir. O saçların və dərinin bütün tipləri üçün yarayır və birdən bir neçə istiqamətdə təsir edir: əla təmizləyir, iltihabları aradan qaldırır, yağlı vəzilərin fəaliyyəti normallaşdırır, parçaları bərkidir və onların tonusunu yüksəldir, regenerasiyanı sürətləndirir və dəri örtüklərinin ən sürətli bərpasına imkan yaradır, dırnaqların kutikul pərdəsini və saçların millərini bərpa edir, cavanlaşmaya imkan yaradır və dəyərli qidalanmanı və nəmləməni təmin edir. Bu vasitə dırnaqları və saçları bərkitməyə, qocalmanın birinci əlamətlərini aradan qaldırmağa, angvillərdən və dartılmalardan qurtulmağa, həmçinin dərini təzə və gözəl etməyə kömək edəcək.


Xarici tətbiq
1. Yağı istənilən kosmetik vasitələrə əlavə etmək olar: şampunlar, gellər öz kefi üçün, maskalar, kondisionerlər, krem, yuyulma üçün gellər, losyonlar və sair. Amma yalnız təhlükəsiz və təbii tərkiblərdən istifadə etmək lazımdır. Bir porsiyaya 5 damcı çatacaq.

2. İlanq-ilanq yağı ən müxtəlif maskalara daxil ola bilər, həm saçlar üçün, həm də üz üçün və əllər üçün. O başqa efir yağlarıyla qatışdırmaq və ya istifadə etmək olar sərbəst, istənilən baza yağında açaraq.

3. Darağa efir yağının bir neçə damcısı vurmaq və yumadan sonra saçları daramaq olar.

4. Yuyulma vaxtı suya yağın 5-10 damcısı əlavə edin.

5. Əgər siz sancmadan sonra qaşınmanı aradan qaldırmaq istəyirsinizsə, onda zeytun yağında vasitənin bir neçə damcısı həll etmək və zərər vurulmuş sahəni sürtmək olar.

6. Masaj yağına yağın 10 və ya 15 damcısı əlavə etmək olar ki, prosedur daha çox xoş və effektiv olsun.

7. Angvil səpgisi vaxtı araqda və ya spirtli losyonda pambıq diskini isladacaqsınız, yağın 5-10 damcısı ona damcılayın və problemli sahələri silin. Yuxudan əvvəl proseduru keçirin və səhərlər.


Əks göstərişlər
Hamiləlik vaxtı, həmçinin sinəylə yedirmələr dövründə yağı tətbiq etməyə tövsiyə edilmir.
Fərdi dözülməzlik vaxtı risk etmək lazım deyil.
Əks göstərişlərə bronxial astma aiddir.
Yağ üç ildən daha gənc uşaqlara istifadə etməyə icazə verilmir.

© Qreat.az
Tarix: 2017 may 8 Teqlər: Gozellik, Meslehetler Baxılıb: 382
Saytda ifadə edilmiş bütün informasiya istifadəcilərə yalnız tanıtım məqsədi ilə verilmişdir və onun istifadəsi və tətbiqinə görə məsəlliyyəti istifadəçi özü daşıyır.


loading...
ŞƏRHLƏR